CPU Repair

Sobre nosaltres

BOIX TÈCNIC

ACORDS I COL·LABORACIONS

Boix tècnic té signats diversos acords amb empreses, fabricats i ONG’s i és membre d’algunes associacions.

Compromís social

Fabricants

Associacions

AJUDA EN ACCIÓ

 

Boix tècnic va ser una de les primeres empreses a Espanya a signar l’acord Empreses Solidàries amb Ajuda en acció.

Mitjançant aquest, donem el 0,7% de l’import de la nostra facturació, a aquesta ONG.

Anualment, a més, ens agrada desitjar l’any nou amb el material que Ajuda en Acció distribueix.

 

SAGE PYME

 

Som Service Partner de SAGE PYME des de la creació d’aquesta figura i servei tècnic oficial anteriorment. La nostra alineació amb aquest fabricant és total, pel seu compromís amb la PIME i la fluida relació de la que gaudim.

 

ASEITEC

 

L’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya, és una organització empresarial d’àmbit català, vinculada a la patronal CECOT que agrupa empreses d’informàtica i noves tecnologies bàsicament de l’àrea de Barcelona.

 

ASSOFT

 

Som Servei Oficial de assoft, empresa dedicada al desenvolupament de software de gestió empresarial. Aquesta empresa es va constituir al 1989, i al llarg de tots aquest anys han adaptat la seva aplicació a infinitats de sectors empresarials.

 

D-LINK

 

Som Partner+ Solutions Provider i gràcies a aquest compromís mutu, accedim a la informació tècnica i formació que proporciona al nostre departament tècnic un ampli coneixement de les seves solucions per a la empresa.

 

MICROSOFT

 

Des de sempre ens ha proporcionat el programari base dels PC’s i servidors que distribuïm, ara a més els millors serveis al núvol. Com a partners de Microsoft, tenim accés als seus productes i formació per els nostres tècnics.

 

MCAFEE

 

Partners del líder mundial en seguretat antivirus des de fa 20 anys. Ens proporciona el programari i coneixements base del nostre servei antivirus.

 

MAST STORAGE

 

Oferim als nostres clients un dels serveis CSR gràcies a ser partners de MAST STORAGE. Les còpies de seguretat remota les confiem en el principal proveïdor d’aquest sistemes a Europa.

 

HP

 

Som partners d’HP i confiem en en el seus servidors, equips portàtils, impressores i servei post venda, per a oferir les millors solucions als nostres clients. Ens beneficiem d’aquest acord doblement. Per una banda la contrastada qualitat dels seus productes i per altra,la eficàcia de la seva assistència tècnica.

 

ARCSERVE

 

Com a partners de ARCServe, accedim a informació tècnica, formació i productes per a l’assaig d’escenaris que ens permet implementar el seu programari de amb total garantia.

 

MISSIÓ

AJUDAR A LES PIME'S

Ajudar a les PIME’s a millorar el seu negoci, mitjançant el desplegament i adequació a les TIC’s de la seva organització.

RECOLZAR L'EVOLUCIÓ DE LES EMPRESES

Recolzar de forma personalitzada i propera, la constant evolució de les empreses, aportant-les els nostres coneixements tecnològics de forma eficient i facilitant l’accés a noves tecnologies.

PRODUCTES DE GARANTIA I QÜALITAT

Crear forts vincles amb els principals fabricants del sector TIC, a fi d’oferir als nostres clients productes de garantia i qualitat.

VALORS

Honestedat  |  Compromís  |  Fidelitat  |  Confidencialitat  |  Dinamisme  |  Empatia  |  Determinació