CPU Repair

SERVEIS INTERNET

SERVEIS INTERNET

Boix tècnic ofereix als seus clients aquest servei amb el suport del principal proveïdor nacional, i un dels millors a nivell Europeu. Al igual que Boix tècnic, manté un compromís permanent amb el desenvolupament tecnològic i la qualitat dels seus serveis, posant a disposició dels seus clients la més avançada infraestructura d’allotjament web i telecomunicacions.

Seguretat, innovació i fiabilitat de primer nivell

DISSENY WEB

Nosaltres li dissenyem la seva web, vostè la gestiona de forma autònoma, còmoda, econòmica i senzilla.

Dissenyem la seva plana web segons les seves necessitats actuals però pensant en el futur (Comerç electrònic, Mailing, Controls d’accés, Estadístiques, Posicionament, Formularis, etc.). A més, vostè mateix podrà crear o editar els continguts (Texts, Imatges, Menús, etc.) per a mantenir-la sempre actualitzada, de forma autònoma, còmoda, econòmica i senzilla.

REGISTRE DE DOMINIS

Podem oferir-li el registre de qualsevol domini: .COM, .CAT, .ES, .INFO, .ORG, .EU, .COM.ES, etc. Un cop registrat (sempre en el seu nom) podem allotjar-lo a qualsevol dels nostres plans d’allotjament.

ALLOTJAMENT (Hosting)

Oferim als nostres clients diversos paquets per a l’allotjament dels principals serveis web:

  • Pàgines web
  • Servidors FTP
  • BBDD
  • etc

Els paquets estàndard cobreixen pràcticament totes les necessitats de la PIME, tot i que sempre podem dissenyar un a la seva mida.

SERVIDORS DE CORREU (e-mail)

Total flexibilitat per al correu electrònic associat al seu domini, amb accessos WEB, POP, IMAP i bústies Exchange. Rebi i enviï correu des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu.